Trimble til Amazone sprøjter
Nu kan Trimbles skærme styre alle sprøjter fra Amazone takket være en lille box fra Geoteam.

Trimbles udstyr kan samarbejde med alle mærker, og nu er Amazonesprøjter med Amatron+ eller Amatron3 terminal også omfattet. Dermed kan de sprøjter nu køre med GPS-sektionslukning, og derfor får ejerne af dem også fordel af at kunne bruge de tildelingskort, som styrer arbejdet i marken.

»Vi skal til at opgradere den første Amazonesprøjte nu, så landmanden kan komme til at effektivisere sit arbejde i marken. Faktisk har vi haft udstyret til denne løsning siden Agromek sidste år, og folk har bestemt også være interesseret i den,« siger konsulent Henrik Rhode Nissen, Geoteam.

Den første Amazonesprøjte med Trimbles styring er dermed snart på vej ud i marken. Den kan styres af Trimbles autostyringsskærme CFX og FmX samt af de to skærme FM-750 og FM-1000. Senere på foråret kan den nye TMX-skærm også klare opgaven.

Tildelingskort kan man lave i f.eks. computerprogrammet FarmWorks eller downloade.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.