Tror de sælger flere maskiner i kommende måneder

Over det meste af Europa peger forventningerne nu opad i et marked, hvor der både er få brugte og nye maskiner på lager.

Trods højere renter og snak om recession, så tror Europas maskinproducenter på stigende omsætning i det næste halve år.

Det skriver den europæiske brancheorganisation Cema, der hver måned tager temperaturen i branchen med en rundspørge hos medlemsvirksomheder rundt omkring i Europa.

I 2022 blev stemningen ellers tiltagende dårligere efter, at Rusland invaderede Ukraine i slutningen af februar. I december vendte stemningen for første gang med en følelse af lidt bedre udsigter, og den stemning er bibeholdt ind i januar 2023.

Ifølge Cema er det især producenter i Frankrig, der lige nu ser positivt på udviklingen, men stemningen er også bedre i langt de fleste europæiske lande.

Mange fabrikker oplever også bedre muligheder for at få dele og råvarer frem til deres produktion, omend producenter af traktorer og høstmaskiner stadig har udfordringer ifølge Cema med at få deres dele frem.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.