Tusindvis af Kuhn-ansatte sendt hjem i Frankrig – Samson-fabrik kører videre

Midlertidigt lukker ejeren af Kuhn arbejdspladserne for mange tusind mennesker.

Produktionen af Kuhns velkendte maskiner er midlertidigt lukket ned i Frankrig.

Det oplyser ejeren, den schweiziske industrikoncern Bucher Industries, i en pressemeddelelse.

Efter at Frankrig i en række dage lå efter de tiltag, vi har set i det danske samfund for at hindre spredning af corona-smitten, så er der i de sidste dage sket en række stramninger i Frankrig, hvor smitten har spredt sig hastigt på det seneste.

Ifølge magasinet Profi står Kuhn for 80 til 90 pct. af Bucher Industries ca 3.500 ansatte i Frankrig og producerer maskiner på seks forskellige lokationer i Frankrig, hvor Kuhn i øvrigt er den største producent af landbrugsmaskiner.

Buhler Industries oplyser, at man opretholder forsyningen af reservedele og vigtige supportfunktioner til kunderne. I Danmark er det MI, som står for importen af mærket, der forhandles af en lang række forhandlere landet over.  

I Frankrig er danske Samson i øvrigt ejer af Frankrigs største producent af gyllevogne, Pichon Industries. Herfra lød en melding i går eftermiddags fra Pichon, at man fortsætter produktionen under behørige hensyn til mandskabets sikkerhed.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.