TV-kendis om traktorhandel: Ved ikke, om det er kærlighed, men det virker

Ugens handel: Om valget skyldes kærlighed vil han ikke sige, men det er praktisk og værdi til pengene, mener landmand, som er kendt fra programmet ’landmand søger kærlighed’.

Det er en af vores mere kendte landmandskollegaer, som i denne uge har fået ny traktor.

Brian Kristensen deltog sidste år i tv-programmet landmand søger kærlighed, hvor han bl.a. inviterede kvinderne hjem på familiens gård og smagte på gårdens egne is.

Mandag formiddag har gården fået et aktiv mere. En ”ny”, brugt New Holland T8.390 Power Command, som blev leveret af maskinforretningen Anker Bjerre A/S.  

Brian Kristensen fortæller, at valget på den brugte T8’er faldt ud fra praktiske hensyn.

”Vi har samme mærke i forvejen. Når du har to, som er ens, så er det praktisk, når de bliver lidt ændre, så kan du lige bruge en del fra den ene, når du står og mangler”, siger han og oplyser, at der ikke er noget særligt udstyrsmæssigt over den nye traktor.

Med T8-serien får han og Hveddegaard ved Kibæk i Midtjylland godt med muskelkraft til en bred gruppe af opgaver, når der skal harves, pløjes og sås på bedriftens 600 hektar og primært laves foder til 700 køer fra en markplan spækket med majs og græs.

På gården har der før været Case IH og John Deere, men nu til dags ender indkøbet altså ofte i ”blå stue”.

Så kærligheden ligger hos New Holland?

”Jeg ved ikke, om det er kærlighed, men det virker, man får noget for pengene, og så er der ingen grund til at købe noget andet”.

Hvorfor ikke købe en helt ny traktor?

”Der er lige kommet en ny modelserie, og så koster det lige en spids ekstra, og så var der den her, som ikke havde kørt så meget og passede ind, og der er mange penge i forskel i forhold til en ny”, siger han.

Stille og roligt kendisliv

At han var med i et tv-program sidste år, har ikke forandret tilværelsen markant. Han husker tilbage på en god oplevelse – og er for længst tilbage i normallivet igen. 

”Det var meget spændende at være med og hyggeligt at opleve lidt i et år, hvor vi alligevel ikke kunne komme ud og rejse”, siger han. 

Er der meget opmærksomhed omkring det i dag?

”Nej, det tror jeg ikke. Man må jo ikke komme nogen steder hen, så jeg kommer kun til Kibæk engang imellem, og der kender de mig jo nok i forvejen”.

Du kan læse mere om Brian Kristensens deltagelse i tv-programmet i denne statusartikel hos TV2.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.