Tysk maskinstation henter stor bæltetraktor på Fyn

Kort før jul har fynsk traktor-sælger lavet en af de handler, der kun kommer en eller to af om året.

Via en annonce på Mascus og gode erfaringer fra naboen henvendte en tysk maskinstation sig for nylig på en stor John Deere 8360RT bæltetraktor hos Kragmann i Middelfart.

Selvom Kragmann er kendt for at sælge stor-traktorer, så er det ikke hver dag, at sælger Allan Kristiansen sender sådan en traktor afsted.

”Det er ikke den type traktor, som vi sælger flest af, selvom vi er kendt for at håndtere dem. Der kan være et år, hvor der går tre-fire stykker, men ellers er det en handel, som man har en eller to gange om året”, siger den tilfredse sælger.

Traktorer er allerede afhentet og landet hos kunden, Holger Thomsens maskinstation i Uphusum få km syd for den danske grænse. Allan Kristiansen fortæller, at kunden blev lun på bæltetraktoren efter den våde sæson, hvor det har været svært at færdes i markerne.

”Traktoren skal bruges til den forestående gyllesæson, så de lettere kan komme i marken”, fortæller han.

Traktoren fra 2012 var udbudt til en pris omkring 900.000 kr. eksl. moms på Mascus, yder 360 hk og havde knap 4.500 timer på klokken inden levering.

God efterspørgsel på mejetærskere

December er traditionelt en travl tid i branchen. Hos Kragmann meldes der også om stor aktivitet.

”Vi har solgt en 10-12 nye eller lettere brugte mejetærsker”, siger Allan Kristiansen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.