Tyske minilæssere får overhaling

Schäffer Nordic serien bliver opgraderet med Stage V motor og ny højtrykstransmission.

Tyske Schäffer er klar med fire opgraderede læssemaskiner i den såkaldte Nordic serie. Serien er blevet fuldt opdateret med Stage V motorer, og samtidig er alle modeller nu med højtrykstransmission, oplyser den danske importør Helms TMT-Centret i en pressemeddelelse.

De fire modeller spænder fra en egenvægt på 1.850 til 4.315 kg. Løftehøjden starter ved 2,88 meter og slutter ved 3,4 meter hvor teleskoplæsserprogrammet tager over.

- Vi har alle modeller hjemme på lager, og specielt Nordic 42+ begejstrer med en markant øget løftekraft, således at den nu løfter over 1600 kg på en palle. Med en egenvægt under 2.700 kg passer den perfekt på en maskintrailer, fortæller Allan Helms, Helmst TMT-Centret.

Undgår partikelfilter

De nye motorer opfylder Stage V emissionskravene, og på Nordic 30+ har man holdt effekten under 25 hestekræfter. Dermed kniber maskinen sig under kravet om det dieselpartikelfilter (DPF), som er monteret på de øvrige med henholdsvis 38 heste i Nordic 42+, 51 heste i Nordic 56+ og 75 heste i Nordic 75+.

- Motorerne har fået elektronisk motorstyring. Det samme gælder transmissionen, således at motor og transmission nu er koblet sammen og konstant bliver optimeret til forholdene for at spare brændstof, fortæller Allan Helms.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.