Tyve stjæler kemi og GPS-anlæg fra maskinstation
Maskinstaionen i Anbæk i Midtjylland fik stjålet både kemi og GPS-enheder.

Natten til fredag brød tyveknægte ind hos maskinstationen Ta-Agro A/S.

Maskinstationen, der ligger ved Anbæk mellem Aarhus og Viborg, fik tømt kemirummet og stjålet bekostelige autostyrings-GPS til John Deere-traktorer.

»Vi er superærgerlige over, at man ikke kan have sine ting i fred, selvom vi tager alle de forholdsregler, der er mulige,« skriver Ta-Agro på Facebook.

Sagen er meldt til Politiet, og de gør nu en indsats for at finde gerningsmændene.

Maskinstationen beder derfor om hjælp, hvis nogen har set eller hørt noget. De må gerne kontakte maskinstationen på 40 89 51 40 eller kontakte politiet.

»Da det er et voksende problem med tyverier, råder vi alle vores kollegaer, både landmænd og maskinstationer til at passe ekstra på,« skriver de.

Ifølge Maskinbladet havde Ta-Agro valgt at skrue GPS-autostyringen - der sidder i skærmene - af traktorerne, fordi Kibæk Maskinstation fik stjålet deres autostyrings-enheder til deres John Deere-traktorer natten til mandag.

Men det var altså ikke nok at skrue GPS’en af. Maskinstationen opfordrer dog andre til også at skrue GPS’en af for natten.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.