Tyve stjal hele fem minilæssere – en efter en blev de fundet

De fem minilæssere blev stjålet natten til søndag i Nørresundby.

En virksomhed i Nørresundby fik i weekenden stjålet fem minilæssere til en værdi på over to millioner kroner.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse, hvor man søger vidner til indbruddet eller folk, som har set minilæsserne blive transporteret væk.

Tirsdag oplyser politiet, at minilæsserne er fundet i skoven i Hammer Bakker, som ligger få km nord for Nørresundby. Der var tale om fire orange maskiner og en sort, som man på billedet kan se, er en Giant. Maskinerne er nu leveret tilbage til ejermanden, som ligeledes har fået returneret sin stjålne varebil, en hvid Mercedes Vito-varebil.  

Ifølge politiet formoder man i øjeblikket, at der er tre gerningspersoner.

- Vi har en del tekniske spor, som vi er i fuld gang med at sikre. Derudover efterforsker vi bredt. Vi har desværre ingen mistænkte på nuværende tidspunkt, så alle oplysninger fra offentligheden er yderst velkomne. Har man set mistænkelig færden i området omkring Bøgildsmindevej i tiden op til indbruddet, eller kan genkalde sig at have set minilæsserne blive transporteret, så er vi meget interesserede i at vide det. Måske er oplysningerne ikke decideret fyldestgørende, men alle informationer kan bidrage til sagens opklaring, siger efterforskningsleder og politikommissær Ulf Munch Sørensen.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.