Udstillere efter Agromek dag 1: - Nok 90 procent af, hvad jeg havde håbet på og regnet med

Der var tendens til myldretid midt på dagen på første dag for Agromek med sort af mennesker. Men ydertiderne var tyndere og interessen ikke helt så stor som i 'gamle dage'.

90 procent af forventet

- Det er kørt lidt op og ned i perioder i løbet af dagen, men samlet set er det nok 90 procent af, hvad jeg havde håbet på og regnet med. Interessen har været større tidligere sammenlignet med i dag. Mange kommer og snakker og nogle bliver også skrevet op til en snak efterfølgende. Lige nu er det slangebomme, nedfældere samt nye og brugte gyllevogne, der har interesse.

Søren Hansen, salgschef Agrolize

Tilfredsstillende interesse

Der har været fint med besøgende, men tidligere har der været flere og mere spørgelystne gæster på Agromek. Der er flere, der går rundt og sparker dæk og så spørger lidt her og der. Her på Teknologisk Instituts stand, spørger de hvad vi har. Det er tilfredsstillende og det er altid godt at komme ud og snakke med landmænd vi arbejder med. 

Nicolaj Fog Hansen, Teknologisk Institut

 

Sort på standen ved middagstid

- Fra kl 10-13 var der sort på standen, men sidst på eftermiddagen er der lidt dødt. De kommer for at høre lidt om det hele, især Lely Sphere, som de vil høre, hvad kan. Folk er spændt på, hvad det politiske bringer på det felt. Alle samtaler kommer til at røre, hvad en ny regering vil betyde for os i relation til CO2.

Søren Vad Jensen, salgschef Lely
 

Emneord Agromek 2022

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.