Udstillingsdebut for blå letvægter

Lemken er Agromekaktuel med Solitair DT, ny bugseret såmaskine med mulighed for gødningsplacering eller samsåning - og med lav vægt.

Som den står på standen i al sin magt og vælde ligner den ikke ligefrem nogen letvægter. Men faktisk har man sparet 1.800 kilo vægt på maskinen i forhold til forgængeren.
Lemken Solitair DT er en ny bugseret såmaskine med mulighed for gødningsplacering eller samsåning, med lav vægt og lille trækkraftbehov samt parallelogramophængte dobbelte skiveskær med hydraulisk skærtryk. Og dertil mulighed for enten dækpakker eller hydraulisk indstiillelig lameplanke forrest.

- I forhold til forgængeren, Lemken Solitair Compact er det en komplet ny konstruktion. Blandt andet er den blevet 1.800 kilo lettere end forgængeren. Noget af vægtbesparelsen skyldes en pakvalse i kunststof, siger Lemkens områdechef for Skandinavien, Nis Peter Albrechtsen, der vurderer, at der vel kører over 200 eksemplarer af forgængeren i Danmark.

DT såsædsbeholderen rummer op til 5.100 liter og fås i en version med dobbeltbeholder. De nye Solitair DT kommer i bredder på fire, seks og ni meters arbejdsbredder.
 

Emneord Agromek 2022

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.