Ugens Handel: Gummses kæmpe trailer er speciel på flere måder
Ingemann Larsen har lavet særlig handel med kæmpe gylletrailer fra AP.

Der findes en i verden. For få uger siden fik transportvirksomheden Gummses Åkeri ved Nyköping i nærheden af Stockholm lidt af et køretøj hjem fra Danmark.

Det er nemlig en 48 kubikmeter gylletrailer, som svenskerne har fået specialfremstillet hos AP via maskinhandleren Ingemann Larsen fra Mors mellemkomst.

Gylletraileren består af en forvogn samt en anhænger, som bærer det meste af gyllen.

”Det smarte er, at vi har så meget kapacitet samtidig med, at den er meget smidig”, siger Lars-Johan Gummsesson fra virksomheden.

Transportvirksomheden har 11 lastbiler, og bl.a. transport af gylle som et af de store områder. Den nybagte ejer fortæller, at ekvipagen med vogn og trailer koster omkring 3,5 mio. svenske kroner.

Som en særlig feature, som stikker i øjnene, er den specielt malet med lilla og lyserøde farver. 


Ingemann Larsens sælgere Kurt Jacobsen, Conni Olsson og køber Lars-Johan Gummsesson.

Er det fordi du vil vække opsigt og have opmærksomhed?

”Ja, det kan du sige. Vi har altid malet vores biler sådan. Det er vores firmafarve, og så har vi også en trold som logo”, lyder det med et stort grin fra den farverige svensker.

SE DEN KØRE HER:

Længere svensk satsning

Det er langt fra alle danske maskinhandlere, som satser på Sverige, som Ingemann Larsen gør det. Ifølge sælger Kurt Jacobsen har man været aktiv hinsidan de sidste syv-otte år siden.

En af vejene til at få succes er lokal tilstedeværelse med sælgeren Conni Olsson, som bor i Varberg.

”Der er bare en stor barriere, hvis svenskerne skal ringe til et dansk nummer første gang. Det gør de ikke. Når vi først har mødt dem, så har vi god kontakt”, siger Kurt Jacobsen og fortæller, at Ingemann-Larsen både sender service-folk til Sverige og samarbejder med lokale værksteder.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.