Ugens handel: Ny Mustang blev skræddersyet

Nordjysk Scantruck-forhandler tilpassede ny Mustang minilæsser til kundens portåbning.

Der er to muligheder, når den læssemaskine, man har besluttet sig for, er for høj til at køre ind gennem portåbningen: Gør åbningen højere eller maskinen lavere. Og hos Vestergaards Maskinservice i Vodskov havde indehaver Martin Vestergaard nok hellere set, at gårdejer Mogens Hansen på Hasselhøjgård ved Nørager havde en knapt så vid port, som til gengæld var lidt højere. Så kunne den nye Mustang AL506 nemlig være kørt problemfrit ind og ud.

»Men når det ikke kunne være anderledes, måtte vi jo skræddersy den nye maskine til Mogens Hansen. Derfor har vi sænket kabinen otte centimeter og samtidig monteret frontrude, bagrude, vinduesvisker og sprinkleranlæg sådan lidt forfra«, siger Martin Vestergaard.

Det blev i øvrigt en solid portion maskiner, Vestergaards Maskinservice kunne aflevere på Hasselhøjgård. Foruden den nye Mustang AL 506, købte Mogens Hansen nemlig også en Mustang AL708, som er topmodel i den amerikanske producents serie af knækstyrede minilæssere. Samt en Polaris ATV. Plus et dozerblad specielt udviklet til stalden på gården ved Nørager, fordi det skal kunne skråtstilles og ikke være bredere end læssemaskinen.

Stor udskiftning

»Vi er Scantrucks første Mustang-forhandler til at sælge en af de nye 708’ere. Den lidt mindre Mustang AL506 har vi allerede solgt flere af«, siger Martin Vestergaard, som driver Vestergaard Maskinservice sammen med sin svoger, Laurits Vestergaard. Det er et års tid siden, nordjyderne blev forhandler af Mustang.

Egentlig var det en udskiftning af ATV’en, der satte gang i den tredobbelte maskinhandel. Hasselhøjgårds gamle ATV var stået af, som Mogens Hansen udtrykker det.

»Og så vidste vi, at både den store grab-traktor og vores gamle minilæsser af et andet mærke var ved at være udtjent. Det førte til en snak med Martin Vestergaard i Vodskov. Og dermed en ny generation af maskiner på gården«, siger Mogens Hansen.

Hos Scantruck A/S, som importerer Mustang-maskinerne i Danmark, glæder distriktschef Carsten Frederiksen over de kreative løsninger hos den nordjyske forhandler.

»Firmaet i Vodskov er et godt eksempel på, at det er vigtigt at være tæt på kunderne. Samtidig kan jeg konstatere, at Vestergaards Maskinservice har flair for specialløsninger«, siger Carsten Frederiksen hos Scantruck.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.