Ugens Handel: Solgte ny finsnitter nummer 28 på tre år
Hans Bjerregaard, der om kort tid går på pension fra A.P. Jørgensen i Ribe, har netop solgt endnu en Claas finsnitter, den 28. nye på tre år.

Mangeårig værkfører og nuværende direktør hos maskinforretningen A.P. Jørgensen i Ribe har netop solgt endnu en ny Claas finsnitter. Og det er faktisk nummer 28 nye af slagsen, siden han for tre år siden rykkede ud af værkførerkontoret og blev forretningsfører og direktør.

Køberen af den seneste nye finsnitter, den nyeste version af Claas Jaguar 960 med sekscylindret Mercedes-Benz motor og 626 hestekræfter, er Hans Holdensen fra Bramming Maskinstation i Bramming.

»Hans Holdensen skifter som regel en finsnitter ud hvert år, og jeg fik hans tidligere Jaguar 960’er i bytte«, siger Hans Bjerregaard.

Netop Claas Jaguar 960 er den mest sælgende finsnitter i programmet. Jaguar 980 er den største fra Claas, når det gælder finsnittere. De kan køre med op til 12-rækkede majsborde og er udviklet til at håndtere store mængder afgrøde.

Hans Bjerregaard, der startede som 14-årig hos A.P. Jørgensen i 1965, blev værkfører som 22-årig, og han går på pension 28. februar. Han bliver afløst af Jim Thygesen, der er tiltrådt som ny salgsdirektør hos A.P. Jørgensen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.