Ugens profil om Väderstad og Semler-samarbejde: Vi sælger allerede som i 2015

Administrerende direktør for Väderstad Danmark ser tilbage på det første år, hvor Väderstad har været i hus med Semler Agro.

Nu er der gået et år, hvor Väderstad har haft eksklusiv forhandling hos Semler Agro. Hvordan går det med samarbejdet - og salget?

»Vores erfaring efter et år er, at vi er kommet i hus med en stærk partner, som har valgt at specialicere sig inden for nogle enkelte mærker, blandt andet Väderstad. Semler Agro har seks dedikerede montørvogne kørende til at tage sig af Väderstad-kunderne, og vi har selv tre. Salget ligger allerede nu på det samme niveau som i 2015. Men med det stærke setup og samarbejde har vi ambitioner om et endnu større salg fremover«.

Hvordan har kunderne reageret på de nye tider?

»For kundernes vedkommende har de fleste accepteret den strukturudvikling, der er i gang, og de er generelt positive over, at service og reservedele så at sige er kommet ud på vejen, så vi stadig er tæt på kunderne«.

Er der ikke stadig enkelte hvide pletter på landkortet, hvor I ikke er så godt repræsenteret? Jeg tænker ikke mindst på Holstebro-egnen?

»Ja, det er rigtigt, men igen må vi understrege, at vi med vores kørende montører er til stede ude hos kunderne, ligesom vi har reservedelsforsyning via Semler Agros udsalgssteder og via GLS ud til kunderne«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.