Ung mekaniker blandt Danmarks bedste til race med mini-biler

20-årige Tobias Baungaard er netop hædret af landets maskinhandlere.

Næste unge mekaniker i rækken der modtager et jubilæumslegat fra Dansk Maskinhandlerforening er både en af landets dygtigste til særligt væddeløb, får topkarakterer i skolen – og så er han ikke mindst særdeles afholdt af sin arbejdsgiver,  O. Søndergaard & Sønner på Fyn.

”Vi har set en kæmpe udvikling med Tobias gennem hans læretid – både personligt og fagligt. Han har gennem hele forløbet været engageret og motiveret for at lære. Derudover er hans ro og humor med til at skabe et godt arbejdsmiljø på værkstedet, og han er meget troværdig og tydelig i sin kommunikation med vores kunder, og kan forklare dem om problemer, årsager og løsninger, så de forstår det”, lyder det bl.a. fra Anders Søndergaard fra maskinforretningen i en pressemeddelelse fra Dansk Maskinhandlerforening.

Tobias har gennemført sin uddannelse på talentspor og med et flot 10-tal i sin svendeprøve.

”Jeg valgte talentspor på trods af, at jeg er ordblind, da jeg gerne ville have så meget med som overhovedet muligt i forhold til min uddannelse. Ordblindhed skal ikke være en forhindring, når man synes, det man arbejder med, er sjovt”, siger Tobias.

Går efter EM

I fritiden er han med helt fremme i eliten i en sportsgren mange os ikke lige hører om i dagligdagen. Her kører han nemlig løb med fjernstyrede biler i klassen "1/5 large scale onroad".

”Forrige år blev det til en 2. plads til DM og i år en 3. plads. Derfor er målsætningen i 2022 helt klart en 1. plads, og så kunne jeg godt tænke sig at stille op ved EM i 2023”.

Dansk Maskinhandlerforenings Jubilæumsfond uddeler i år tre legater til unge mennesker, som har udmærket sig både på det faglige niveau og på det personlige plan. Hver legatmodtager får - ud over æren og et diplom - 10.000 kroner.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.