Ung mekaniker hædret: Nu skruer jeg i alt, jeg kan komme i nærheden af
Daniel Høll Pedersen fra Dansk Maskincenter i Jelling er blevet hædret for at være lærling i ekspertklassen.

Interessen fik han, fra han kunne krybe op i en traktor.

Det har aldrig sluppet Daniel Høll Pedersen, som netop har fået Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat.

”Interessen blev nok skærpet, da jeg fik min egen knallert og begyndte at skrue i den. Og nu skruer jeg i alt, jeg kan komme i nærheden af også i fritiden”, siger han i en pressemeddelelse.

Tidligere på ugen fik han legatet, da Dansk Maskinforhandlerforenings formand Jens-Aage Jensen og direktør Klaus Nissen troppede på hans lærested, som i dag er også hans arbejdsplads som landbrugsmaskinmekaniker, Dansk Maskincenter i Jelling.

I sin tale til eleven fremhævede Jens-Aage Jensen, at Daniel Høll Pedersen har været en elev i ekspertklassen.

”På det personlige plan er du positiv, du har et godt humør og er velafbalanceret. Du tænker altid positivt om andre, og derfor er du vellidt blandt dine kollegaer. Derudover har du gennemført sidste del af din uddannelse i en ekspert klasse og sluttet af med et flot 10 tal i din svendeprøve”, lød det bl.a. fra formanden.

Dansk Maskinhandlerforenings Jubilæumsfond uddeler i år fem legater til unge mennesker, som har udmærket sig både på det faglige niveau og på det personlige plan. Hver legatmodtager får - ud over æren og et diplom 5.000 skattefrie kroner, oplyser DM.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.