Uro efter maskinhandler-salg i Vestjylland – men maskinforretninger står klar at træde til

Der er opstået uro om, hvor kunderne skal få service efter, at A/S Henry D. Nielsen er blevet solgt. Men andre MF-forretninger står klar til at tage over.

Efter gårdagens store historie om, at TBS Maskinpower opkøber MF- og Fendt-forhandleren A/S Henry D. Nielsen i Mejrup i Vestjylland for at overtage deres Fendt-forhandling, og Dansk Maskincenter overtager store dele af Henry D. Nielsens MF-forhandling er der kommet uro hos nogle af kunderne i den nordlige af distriktet.

I en pressemeddelelse melder Hjallerup Maskinforretning og MF-områdeforhandleren Grønning Smede- og Maskinforretning klart ud, at de er parat til at servicere de gamle MF i det nordlige distrikt med service og salg af deres røde traktorer.

”Vi har aftalt, at Peter Mejlhede, Claus Marcussen og deres kolleger fra Grønning Smede og Maskinforretning tager hånd om kunderne i det samme område, som de hidtil har håndteret som områdeforhandler for A/S Henry D. Nielsen, og også tager sig af service i noget af det område, hvor vi nu har overtaget Massey Ferguson”, fortæller adm. direktør Morten Bordvik fra Hjallerup Maskinforretning.

Peter Mejlhede fra Grønning Smede og Maskinforretning ser frem til at fortsætte som områdeforhandler.

”Vi har arbejdet med Massey Ferguson siden 2014, og det har absolut været en positiv oplevelse, både hvad angår salg og service. Med samarbejdet med Hjallerup Maskinforretning får vi en stærk partner og kan trygt se fremtiden i møde - og det kan vores kunder også”, siger han.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.