US-slagleklippere bejler til græsfrømarker

Johs Mertz introducerer ny 9,3 meter slagleklipper fra amerikanske Woods.

Knapt et år efter introduktionen af Woods Batwing rotorklipperne på det danske marked udvides programmet hos Johs Mertz nu med en serie af slagleklippere. Woods tilbyder nu en serie af 18 modeller af faste og foldbare slagleklippere til slåning og vedligeholdelse af brak- og græsarealer, findeling af majsstubbe og afpudsning af græsfrømarker.

»Det er især ved afpudsning af græsfrømarker, at mange af vores kunder har behov for stor kapacitet. Den største model på 9,3 meter forventer vi os meget af«, siger Christian Holst fra Johs Mertz i en pressemeddelelse.

Noget særligt for tripel versionen på 9,3 meter er, at man frit kan vælge, om midtersektionen skal sidde i frontliften og slå før traktoren eller være monteret på rammen for kørsel med traktor uden front PTO.

Alle modeller er med automatisk remspændingssystem.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.