Väderstad blander jorden bedre

Väderstad introducer nye koniske MixIn ledeskinner til producentens kultivatorer.

Ofte ligger det gode resultat i detaljen. Således også hos Väderstad, som til denne sæson introducerer nye koniske MixIn ledeskinner til producentens kultivatorer, Swift, Cultus, Opus og TopDown. 

De nye, koniske MixIn ledeskinner i 50/80 og 80/120 millimeterhar en bredere top og smallere bund, hvilket ifølge en pressemeddelelse fra Väderstad giver fordele i marken. Monteret på alle Väderstad tandkultivatorer forbedrer de maskinens blandingskapacitet. MixIn skinnen kaster materialet fremad i stedet for opad, hvilket tvinger materialet til at passere tanden to gange. Det fordobler blandingsintensiteten både i dybden og længden.

"MixIn skinnen skaber en fremadgående bevægelse af jorden, som giver en øget fordeling af afgrøderesterne i længderetningen. Den nivellerer også ujævne områder af marken, som f.eks. hjulspor, hvilket mindsker behovet for efterfølgende nivelleringstræk og sparer således landmanden både tid og brændstof," lyder det i pressemeddelelsen fra Magnus Samuelsson, Concept developer hos Väderstad.

Den koniske MixIn form, som er ny for modelåret 2021, giver landmanden yderligere fordele. Skinnens bredere top øger blandingens intensitet og giver endnu mere fordeling til siderne af afgrøderesterne.

"Med 50 mm i bunden og 80 mm i toppen, eller 80 mm nederst og 120 mm øverst, opnår man også forbedret knusning af klumper i tungere jorde," siger Magnus Samuelsson.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.