Väderstad får vigtigt nyt produkt - via Thyregod

Den svenske maskingigant har spejdet efter produktion af radrensere. Løsningen bliver dansk.

I efteråret proklamerede Väderstad overfor LandbrugsAvisen, at man havde et hul i sit sortiment, mekanisk ukrudtsbekæmpelse.

Det hul lukkes nu med dansk know how.

Väderstad køber og overtager Thyregods produktområde for radrensere, hvilket vil sige TRV-serien og Swingking-sortimentet, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

- Landmænd i hele verden efterspørger miljørigtige dyrkningsteknologier. Vores team her i Thyregod har arbejdet dedikeret med udvikling,

optimering, produktion og salg af radrensere i mange år, og nu vælger en af branchens internationale sværvægtere så at satse på vores teknologi – det er jeg faktisk stolt af, og det kan alle medarbejderne her på fabrikken også være, udtaler bestyrelsesformand hos Thyregod, Peter Hansen.

For Väderstad er forhåbningen, at salget kan løftes til nye højder, når produkterne kommer ud via deres navn og forhandlernetværk i hele verden.

Parterne oplyser, at radrenserne fra starten af overtagelsen pr. 1. juni i år fortsat sælges og fremstilles som nu af Thyregod og i Thyregods navn.

Fra sommeren 2024 overgår salget til Väderstads eget navn.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.