Väderstad fik pris for E-services

Väderstad opnåede på Agritechnica Farm Machine 2024 prisen i kategorien jordbearbejdning.

Väderstad TopDown harven i versioner med E-service har vundet titlen Farm Machine 2024i kategorien jordbearbejdning. Prisen blev tildelt på den igangværende Agritechnica-udstilling i Hannover.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Väderstad. Prisen Farm Machine of the Year 2024 uddeles af en jury bestående af 16 landbrugsmagasiner fra hele Europa.

- Denne pris er et godt bevis på, at TopDown og Opus med E-services kan være afgørende for landmænd, der ønsker at optimere deres jordbearbejdning endnu mere, siger Wolfram Hastolz, direktør for afdelingen for jordbearbejdning hos Väderstad.

Introduktionen af E-Services på TopDown 400-700 og Opus 400-700, gør det muligt for maskinerne at bruge tildelingskort til at styre maskinindstillingerne automatisk, mens de kører i marken. Det betyder at landmanden, inden han kører ud i marken, kan programmere, hvordan de enkelte arbejdselementer - diske, tænder, udjævnerdiske og pakkere - skal opføre sig på bestemte steder på marken, baseret på f.eks. jordtype eller markkarakteristika.

TopDown og Opus med E-services er tilgængelige fra oktober 2023, og de første maskiner leveres til landmændene i begyndelsen af 2024.

Emneord Agritechnica 2023

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.