Väderstad holder tempoet
Väderstad lancerer senere i år en otterækket version af Tempo L og har dermed fornyet programmet otte år i træk.

LandbrugsAvisen, Frankrig.

På Väderstads stand på Sima stod producentens Tempo L repræsenteret ved den kendte version med 18 rækkeenheder, men på et tilhørende pressemøde blev der bebudet en ny otte-rækket version senere i år.

»Vi er faktisk kommet med en ny variant otte år i træk«, lød det med stolthed på pressemødet.

Senere i år, nærmere bestemt i november og dermed givetvis også på Agritechnica i Hannover kommer således den nye Tempo L 8 samt også nye konfigurationer for Tempo L 12 og Tempo L 18.

Den nye Tempo L 8 får otte rækkeenheder, 3000 liter gødningstank og en rækkeafstand fra 700-800 mm.

»Ved nemt at ændre antallet af rækkeenheder fra 8 til 12, tilbyder maskinen stor alsidighed til landmanden. Når den er konfigureret som en otterækket maskine, kan rækkeafstanden indstilles mellem 700-800 mm, mens den 12-rækkede maskine muliggør mindre rækkeafstand på 450-508 mm«, siger Jörgen Dahl, produktchef hos Väderstad.

Med de nye modeller introduceres en ny 3000 liter gødningstank som supplement til den 5000 liter gødningstank, der er på de store modeller. Den nye 3000 liter gødningstank fås til alle 8, 12 og 18-rækkede Tempo L modeller og kan også anvendes sammen eksisterende Tempo L 12 og Tempo L 18.

Den nye Tempo L 8 samt den nye gødningstank, såvel som nye rækkeafstande for Tempo L 12 og Tempo L 18 går i produktion fra november i år.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.