Väderstad i samarbejde med robotproducent om kunstig intelligens

Skal vurdere indsatsen på en såmaskine i realtid.

Den svenske robotproducent Ekobot bliver nu samarbejdspartner med den store redskabsproducent Väderstad. I et forsøg skal Väderstad se, om man kan overføre robottens visionsteknik og brug af kunstig intelligens fra sin normale funktion på robotten, hvor teknikken skiller mellem ukrudt og afgrøder.

I Väderstad-regi drejer det sig om at bruge teknikken til at vurdere indsatsen på såmaskiner i realtid. Hos Väderstad kaldes projektet, som starter nu og kører frem til efteråret for et indledende projekt.

- Der findes et stort potentiale i et anvende moderne teknik for yderligere at forbedre vores verdensledende maskiner, lyder det fra chef for forskning og udvikling hos Väderstad, Johan von Mecklenburg.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.