Väderstad investerer stort i ny fabrik

Väderstad investerer 125 millioner svenske kroner i nyt fabrikscenter.

Väderstad har i de senere år oplevet en solid vækst, og det er en medvirkende årsag til, at den svenske producent nu investerer 125 millioner svenske kroner i et nyt fabrikscenter, som skal stå færdig i 2022.

Mellem 2017 og 2020 er salget steget med helt op til 43 procent og antallet af medarbejdere er ligeledes øget både hos Väderstad og hos datterselskaber over hele verden.

"Vi håber og tror, at dette vil vare ved og for fortsat at kunne vokse og yderligere styrke kvaliteten af vores indsats, har vi besluttet at bygge et nyt fabrikscenter i Väderstad," fortæller Mats Båverud, CEO hos Väderstad i en pressemeddelelse.

"Med dette nye fabrikscenter kan vi fortsætte med at investere og være den virksomhed, som er drivkraften bag udviklingen af morgendagens landbrug", lyder det fra Mats Båverud.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.