Väderstad klar med hidtil største Tempo

Väderstad Tempo L 32 bliver den hidtil største rækkesåmaskine fra den svenske producent.

Næste år tager Väderstad skridtet videre for højhastigheds Tempo rækkesåmaskinen og introducerer en model i Tempo L familien. Den nye Tempo L 32 vil blive den hidtil største Tempo rækkesåmaskine fra den svenske producent.

Väderstad Tempo L 32 er udstyret med 32 rækkeenheder og en 3.000 liter såkasse.

"Tempo L 32 vil blive introduceret med rækkeafstande på 375mm eller 15” og Central Seed Fill vil være standard. Til håndtering af smallere rækkeafstande har vi lavet en forskydning af hver anden rækkeenhed. Vi har også lavet en mere smal rækkerenser-vinkel og et smallere bærehjul", fortæller Jörgen Dahl, produktchef for rækkesåmaskiner hos Väderstad i en pressemeddelelse.

Selv om Tempo L 32 øger kapaciteten, bevarer man ifølge producenten stadig den høje præcision. Antallet af rækkeenheder til såning kan justeres i henhold til en lang række afgrøder, hvilket udvider målgruppen endnu mere.

"Ved at hæve halvdelen af maskinen hydraulisk, kan man fastlåse dem i øverste position for at fortsætte såningen med kun halvdelen af rækkeenhederne. Dette gør det f.eks. muligt at så raps eller soja med 32 rækker ved en rækkeafstand på 375mm og derefter skifte til majs med 16 rækker og 750mm rækkeafstand", lyder det fra Jörgen Dahl.

Til markedet i Canada er der mulighed for at kombinere Tempo L 32 med en Seed Hawk 660 Air Cart, som kan indeholde op til 23.000 liter gødning.

På alle øvrige markeder vil Tempo L 32 kun være til rådighed i en version til såning. Den nye Tempo L 32 vil være tilgængelig fra juni 2021.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.