Väderstad på nippet til at lancere to nye redskaber i Danmark

Dansk Markdemo bliver dansk lancering for ny, kraftig stubharve og ny syv meters diskharve.

Nyhederne begynder så småt at tikke ind til Dansk Markdemo i Kolding. Fra Väderstads side bliver deltagelsen sammen med Semler Agro markeret med fremvisning af hele to premierer for det danske marked på arealet ved Kolding 13. og 14. juni.

Den ene nyhed er dybdeharven Cultus i en ny HD-version med mulighed for fire og fem meters arbejdsbredde. I Kolding bliver det den nye Cultus HD 525, som skal ud og vise sig frem potentielle kunder på det danske marked.

Väderstad viste internationalt første gang den nye harve ved et pressemøde i Tyskland i efteråret. Modellen byder bl.a. på en nyudviklet tand, der har en udløserkraft på 680 kg. Hvis og når tanden møder en forhindring i marken, er den designet til at gå fri af jorden og hoppe ned i arbejdsposition igen.

På markdemoen markerer Väderstad samtidig, at Carrier-serien af diskharver er udvidet med en ny syv meter-model i XL-varianterne. Väderstad oplyser, at de første danske kunder allerede har købt harven, men det bliver i Kolding, at CRXL725 for første gang vises frem i Danmark. Harven vil være påmonteret en ny CrossCutter disk, som skal kunne udføre fuld gennemskæring i helt øverlig dybde omkring 3-5 centimeter.

Udover harverne lover Väderstad også at tage sågrej med i form af en Spirit såmaskine med SeedEye-frøtællingssystemet.

Emneord markdemo

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.