Väderstad-såmaskine får funktioner fra større modeller
Väderstad har opdateret såmaskinen Spirit 400C/S med de vigtigste funktioner fra de større modeller i Spirit-serien.

Svenske Väderstad har givet en overhaling til den pneumatiske firemeters såmaskine Spirit 400C/S. Den får blandt andet det i-Pad baserede E-Control system, opdateret hydraulik, SeedEye blokeringsovervågning, bedre adgangsforhold og et opdateret design.

”Den nye opdatering af Spirit 400C/S har fordelen at kunne benytte de vigtigste funktioner fra de større modeller i Spirit serien”, lyder det i en pressemeddelelse fra Björn Jeansson, produktchef for såmaskiner hos Väderstad.

Den firemeters Spirit 400 er udstyret med en såkasse med integreret blæser. Med den opdaterede hydraulik leveres Spirit 400C/S med aktivt såskærstryk, justerbart efterharvetryk samt foragerautomatik.

”I marken har føreren kontrol over såningen ved hjælp af det iPad-baserede kontrolsystem Väderstad E-Control. Når Spirit 400C/S er udstyret med SeedEye blokeringsovervågning, kan frø- og gødningsmængden blive aflæst i realtid. Hvis der skulle opstå en afvigelse, giver SeedEye-systemet en advarsel”, siger Björn Jeansson.

Spirit 400 kommer i single-versionen Spirit 400S eller som kombi-versionerne Spirit 400C FIX og Spirit 400C InLine. FIX versionen placerer gødningen i fem centimeter brede riller med en rækkeafstand på 125 mm foran hver sårække. Spirit 400C InLine er derimod designet til at tilføre en lille mængde startgødning i et separat udløb sammen med frøene i såskæret.
Den nye Spirit 400C/S vil blive sat i produktion i februar næste år.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.