Väderstad sætter sagen på spidsen

Ny spids til Väderstads tandkultivatorer til intensiv jordbearbejdning.

Ofte ligger det gode arbejde i detaljen. Som nu hos svenske Väderstad, som nu introducerer en ny harvespids. Den nye nye 80/120mm spids fremstillet af svensk stål giver ifølge producenten intensiv jordbearbejdning, og effektiv opblanding.
Den nye spids kan monteres på tandkultivatorerne Cultus, Opus og TopDown. I en arbejdsdybde på 10-15 centimeter kombinerer 80/120mm spidsen fordelene fra både 80mm og 120mm spidserne.

”Fordi den nederste del er smallere end den øverste del har 80/120 spidsen en fin jordsøgningsevne kombineret med god nedmuldning af halmen”, siger Magnus Samuelsson, Concept Developer hos Väderstad i en pressemeddelelse.

Sliddele som spidser er fremstillet og udviklet i Överum, Sverige, hvor Väderstad Components har sin fabrik og sit teknologiske laboratorium for nye materialer.
Den nye Väderstad 80/120mm spids er netop blevet tilgængelig som original del.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.