Väderstad: Thyregods radrenser passer perfekt til vores Tempo-såmaskine

Väderstad er en af verdens førende producenter af rækkesåmaskiner. Her passer Thyregods radrensere perfekt ind, siger den nye ejer af systemet.

Som en stolt ny ejer af den danske radrenserteknologi fra Thyregod har Väderstad lagt en lille oversigt ud over det danske radrenser-system og hvordan det passer med Väderstads såudstyr.

Svenskerne bemærker, at kunder ofte bruger en otte-rækkers radrenser for at gøre arbejde meget præcist, når det udføres efter en Väderstad Tempo V eller F seks mesters såmaskine med 75 cm rækkeafstand.

- Med vores dobbeltrammeløsning(på Thyregods radrenser red.) kan du køre med en 12 meters radrenser, som har to rammer på seks meter og med 75 cm rækkeafstand og et få et præcist resultat uden at skade afgrøden, konstaterer Väderstad.  

Udover den store bredde på Thyregods to-rammekonstruktion fremhæver Väderstad også muligheden for sektionskontrol, så man kan forbedre resultatet i vendinger og hjørner i marken samt en høj frihøjde på radrenseren, som giver et langt vindue at arbejde i.  

Thyregod har arbejdet med radrensere i mere end 25 år. Den danske producents TRV-radrensere kan leveres med et større antal forskellige varianter og var ifølge Thyregod de første på markedet med kamerastyring på radrenseren.     

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.