Valtra-forhandler udvider – rykker ind i Brønderslev

Valtra-forhandleren Agrotek udbygger med ekstra afdeling for at dække et område helt op til Skagen.

Valtra-forhandleren Agrotek er godt på vej til at bygge en ny afdeling op i Brønderslev.

Søndag overtog Valtra-forhandleren fra Hobro nemlig formelt en bygning på Østergade, som tidligere husede Super Dæks afdeling i byen. 

Med en placering få hundrede meter fra det hurtige motorvejsnet i Nordjylland er Agroteks folk på 20 minutter fremme i nord i Hjørring og yderligere 20 min. i Frederikshavn fra den nye placering.

Direktør og medejer Niels Vestergaard kalder det helt fundamentalt for Agroteks comeback som Valtra-forhandler i Nordjylland siden 1. marts at være til stede i Vendsyssel med en fysisk forretning og værkstedsfaciliteter.  

”Det kan være forskelligt mellem brands, men for vores kunder betyder det meget, at der fysisk er en butik, som de kan besøge i deres nærområde. Det har vi aldrig været i tvivl om”, siger han til LandbrugsAvisen.

I de kommende dage vil Agrotek køre de første maskiner til Brønderslev for at signalere, at man fremover vil drive maskinforretning fra stedet.

I løbet af sommeren åbner afdelingen. Forinden skal håndværkerne i gang med at ændre rammerne fra en dækvirksomheds behov til passende forhold for den nye maskinforretning med Valtras traktorer og redskaber fra bl.a. Pöttinger, He-Va, BvL, JCB, Hardi og Kuhn.  

Foreløbig er der ansat fem nye medarbejdere til den nordjyske afdeling. Derudover skal der ansættes yderligere to-tre folk. Følgelig vil Agrotek vokse til mere end 30 ansatte, og dermed være en af de maskinforretninger, der i øjeblikket vokser hurtigst i branchen.  

”Det er en stor vækst for os, men vi er meget opmærksomme på, at det ikke går for stærkt, men under kontrollerede former. Der er mange i den her branche, som har måttet sande, at de voksede for hurtigt”, siger han.

Vendsyssel er langt fra nyt territorium for Agrotek. Virksomheden havde for få år siden også forhandlingen af Valtra i området. På grund af strukturændringer hos Agco fik Hjallerup Maskinforretning forhandlingen, mens Agrotek kørte videre med Flemming Refsgaard som underforhandler og fortsatte med et udstillingslokale i Hjørring. Inden Hjallerup Maskinforretning for nylig måtte opgive at køre forretningen videre, så havde Agco tilbage i januar allerede givet Agrotek forhandler-ansvaret for området igen.

I en ny artikel i LandbrugsMediernes traktormagasin TraktorTech forleden kom det fejlagtigt til at fremgå, at TBS Maskinpower vil åbne et serviceværksted sammen med Valtec i Nordjylland. Det var en beklagelig tastefejl. Valtec er TBS helejede datterselskab, der fra Kolding og Skanderborg også sælger Valtra-traktorer. TBS Maskinpower og Agrotek samarbejder i øvrigt også. TBS har for nylig købt en mindre ejerandel af Agrotek og efter planerne bliver der på Agroteks nye afdeling i Brønderslev også plads til at, TBS kan få udført service af nordjyske kunders Fendt-traktorer.   

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.