Valtra: Langt flere tager traktoren til skrædder

Omvendt kørsel, specialfarver, nye kameraløsninger er nogen af de ting, som får stadig flere traktorkøbere til at vælge specialløsninger hos Valtra.

I de her dage er der gang i historieskrivningen hos Valtra.

Den finske traktorproducent fejrer ti års jubilæum for sit ”skræddersyede værksted” på fabrikken i Finland, Unlimited Studio.

I 2013 startede man med at gøre det lidt mere permanent, at man kan tilvælge nye løsninger på traktoren. En tradition som går tilbage til Valmet-tiden, hvor kunderne også bestilte deres traktorer i specialfarver, som vi kender det så godt fra bilverdenen. I starten var der et par arbejdsstationer til rådighed for et par teknikere.

Sidste år var 27 mand i gang med arbejdet, og ifølge en pressemeddelelse fra Valtra, så blev over en tredjedel af de traktorer, som forlod fabrikken i Finland skræddersyet sidste år.

-Vores drøm var at gøre tilpasningen endnu mere omfattende; at skabe en fuldstændig skræddersyet oplevelse, hvor kunderne kan vælge alt det udstyr, de har brug for, direkte fra fabrikken, lyder det fra brand manager hos Valtra, finnen Petri Loukiala.

For at fejre udviklingen viser finnerne i de her dage sine skræddersyede løsninger fremfor for forhandlere, journalister og folk med hang til at fortælle historier på sociale medier.

En af løsninger er eks. dæktryksregulering fra PTG, ekstra lyspakker, den nye kameraløsning View, som giver traktoren ekstra øjne, når man eks. kører ud i kryds – og som er udviklet hos Agcos udviklingsafdeling i Randers.

Folkene på fabrikken kan også specialudstyre traktorer til forsvarsindustrien, beredskabstraktorer i eks. lufthavne og brandslukning.

Følg med i de kommende dage, hvor der kommer mere om de specielle løsninger her på landbrugsavisen.dk.

  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.