Valtra opdaterer styresystemet Valtra Guide
Brugere slipper for besværlige skift på skærmen.

Når Valtra stiller til Agritechnica, så er en af nyhederne et forbedret styresystem på terminalerne i Valtra Guide.

Efter en opdatering lover Valtra, at traktorpiloterne nu slipper for at skulle skifte mellem kortvisning og indstillinger, men kan klare indstilllinger sideløbende på samme skærmbillede.

Indstillingerne kan vises ved hjælp af ikonerne i siden af skærmen eller ved at trykke én gang på skærmen, oplyser Valtra, og forklarer, at brugerne dermed kan ændre eller kontrollere alle indstillinger uden at skulle forlade kortvisning.

Valg af marker og oprettelse af linjer er også gjort enklere. Linjer, forhindringer og markerede områder, opbevares i hukommelsen til fremtidige opgaver.

Den nye Valtra Guide installeres automatisk på alle traktorer udstyret med SmartTouch display og automatisk styring, oplyser Valtra.

Emneord Agritechnica

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.