Valtra traktor vinder pris for bedste design

Valtras nye G-serie har vundet iF Design prisen i konkurrence mod over 9500 andre bidrag.

Den nye Valtra G-serie blev lanceret sidste år og tiltrækker fortsat anerkendelse. G135 var den eneste traktor, der blev tildelt en iF Design Award i årets konkurrence, og tidligere i år vandt G-serien også Red Dot Design Award 2021.

- Jeg må sige, det at vinde i iF Design Award-konkurrencen med den helt nye Valtra G135 er virkelig forbløffende. Aldrig før har den samme maskine formået at hente en pris ved både Red Dot og iF designpriserne, men det er præcis, hvad der er sket her i vores 70-års jubilæumsår, hvilket utvivlsomt er prikken over i´et, kommenterer Kimmo Wihinen, Industrial Design & User Experience Manager hos Valtra, i en pressemeddelse.

- Det var også rart, at juryen ikke kun roste G-seriens succesrige og unikke design, men også dens funktionalitet. Disse er i sidste ende arbejdsmaskiner, og vi fokuserer virkelig meget på brugervenlighed og arbejdseffektivitet, som også har stor indflydelse på vores kunders daglige liv og arbejde, siger Wihinen.

Vinderne af iF Design Award vælges af en international jury bestående af 98 højt profilerede designeksperter. Årets konkurrence tiltrak 9.509 bidrag fra 52 lande.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.