Valtra-traktorer, nu også med kran
Traktorproducenten Valtra imødekommer efterspørgslen på fleksible løsninger, så traktorerne kan bruges til så meget som muligt.

»Hos Valtra er vi vant til at skræddersy vores traktorer til vores kunders behov. Det gør vi fra fabrikken gennem vores Unlimited program. Med en skræddersyet traktor, får man en maskine, som ikke bare er funktionel men også økonomisk bæredygtig. Man sparer ikke kun udgifterne på funktionsspecifikke maskiner eller leje af f.eks. lastbiler - en traktors brændstofforbrug er bevist op til 50 procent lavere end maskiner, der løser lignende opgaver«.

Ordene kommer fra Arne Spejlborg, salgschef hos Valtra, og anledningen er ikke mindst de kranløsninger, som man har afsat til entreprenører. En tilføjelse, som en specialdesignet kran på en traktor, kan øge fleksibiliteten samt reducere omkostninger på byggepladsen. Det vinder indpas hos flere danske entreprenører, der i højere grad har brug for effektiv maskinudnyttelse.

Agco-traktorer vandt specialudbud fra Forsvaret – udstyres bl.a. med radarteknologiMaskiner Fredag 27. september 2019 · 09:18

At tilføjelsen af en specialdesignet traktor sparer virksomheden for udgifter til vognmænd, kan entreprenør Carsten Borød skrive under på. I sin entreprenørvirksomhed, Borød Entreprise ved Tølløse, har de en påmonteret kran på virksomhedens traktor, en Valtra T234D:

»Vi ville først og fremmest se, om det var noget, der gav mening at bruge til vores arbejde, men det har vist sig at være uundværligt. Vi laver så meget forskelligartet arbejde, som udstyret passer perfekt til. Før benyttede vi os af lastbiler, som vi lejede til at udføre arbejdet. Men nu kan vi klare det selv med kranen på traktoren. Dermed sparer vi udgifterne for leje af lastbil og vognmand«, lyder det.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.