Valtra vil også være med i Farming Simulator League

I ny FSL-sæson i november træder Valtra ind med eget fabriksteam.

E-sportsverdenen har for længst også ramt landbrugstraktorerne med gamer-ligaen Farming Simulator League.

Nu vil Valtra også være en del af kampen om store millionpræmier og publicity fra traktordueller i den virkelige verden.

I den pressemeddelelse oplyser Valtra, at man har hentet flere spillere fra nogle af sidste sæsons bedste hold og træder ind i turneringen, når den nye sæson sættes i gang 27. november i tyske Erlangen.  

”Farming Simulator har været en vigtig platform for Valtra, da det har gjort det muligt for os at komme ud til vores fans og publikum ud over landbrugssektoren. At sende et dedikeret Valtra-hold til FSL-løbet er det næste logiske trin for os. Esport er tydeligt stigende, og gaming bringer interessante perspektiver med sig, om hvordan en virtuel oplevelse kan gavne udfordringer i den virkelige verden. Valtra vil helt sikkert ligge sig i spidsen for at udforske disse muligheder”, siger Pamela Engels, Senior Manager Communications & Digital Marketing, Valtra EME.

For kendere af spillet kan det oplyses, at følgende spillere fremover optræder for Team Valtra:

  • Malte “Monti” Schünemann
  • Martin “Martin” Paulsen
  • Thomas “Scotty” Gottbehöde
  • Vincent “Hightower” Laatz
  • Marcel “MrMarcel5” Renke
  • Marcel “Marci “Rusche

FSL-sæson 3-finalen er planlagt til at ske i november 2021 under Agritechnica.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.