Valtras SmartTour er landet i Danmark

I går landede karavanen hos Skanderborg Maskinforretning, hvor bl.a. Valtras SmartTouch-armlæn og en intelligent frontlæsser blev vist frem.

Valtra pløjer sig for tiden igennem Europa på et større fremstød med deres produkter. Turen går under navnet SmartTour – og i går var karavanen bogstavelig talt forbi Skanderborg Maskinforretning.

På turen havde Valtra-folkene bl.a.  Valtras nye, digitale terminal og armlæn til traktorer, SmartTouch med, oplyser  Samtidig var der mulighed for at prøve en frontlæsser fra Valtra, hvor man hele tiden kan se, hvor meget indholdet i skoven vejer.

Bjarne Elkjær, salgschef hos Skanderborg Maskinforretning vurderer i en pressemeddelelse fra Valtra, at 250 gæster kiggede forbi i går.

”Det har været en fornøjelse som vært at kunne præsentere dem for de mange nyheder og produkter, som vi kan tilbyde dem. Og så håber vi selvfølgelig, at kunne dyrke noget salg på arrangementet”, siger han.

Smart Tour fortsætter i de kommende dage hos flere af landets Valtra-forhandlere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.