Varm op til weekendens DM: Se højdepunkterne fra VM i pløjning
For tre uger siden var Danmark vært ved VM i konkurrencepløjning. Her var der livestreaming direkte fra arrangementet, og nu kan du se uddrag fra VM som opvarmning til det kommende DM i weekenden.

Da Danmark 3.-4. oktober lagde jord til verdensmesterskaberne i konkurrencepløjning, var det med livestreaming på storskærm og på nettet. I samarbejde med Landboungdom viste landbrugsavisen.dk livestreaming af konkurrencen samt interview med både pløjere og dommere i løbet af to solskinsrige dage med masser af pløjning på højeste plan.

Fik du ikke lejlighed til at komme forbi Hjardemål i Thy, hvor VM blev holdt, kan nu du se uddrag fra både lørdagens og søndagens pløjning. Gistrup Film, der stod bag produktionen af streamingen, har lavet to sammenklip, som du kan se her.

Lørdag:

Søndag:

Er du mere til at se konkurrencepløjning ’live’, er der DM i pløjning i morgen fredag 23. og lørdag 24. oktober på Kragerup Gods nord for Slagelse, hvor 97 pløjere stiller op.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.