Vestjyder købte 11 nye traktorer på én gang

Arne Nielsen, Holmsland Maskinforretning, har købt de sidste Valtra T213, som var på lager i Danmark

»Skulle vi ikke ringe for at høre, hvad de egentlig skal have for de sidste Valtra af T3-modellen?«

Sådan spurgte Arne Nielsen, indehaver af Holmsland Maskinforretning, ud i lokalet en dag for et stykke tid siden.

Nogle ville have ladet det ligge der, men Arne ringede til importøren.

»Vi kom i en god dialog, og efter en forhandling endte det med, at jeg købte 11 traktorer,« fortæller Arne Nielsen, der derfor i denne uge har gjort plads til 11 styk Valtra T 213 med stort set alt det udstyr, der kan hænges på en traktor.

Der er tale om en traktor med sekscylindret motor på 225 hk, luftaffjedret foraksel, ecospeed, frontlift, LS-styring og 8.500 kg lift. Desuden er de forberedt til GPS.

Traktoren er Valtras mest solgte model og ekstremt populær.

»Vi købte en hal på 2.600 kvadratmeter i april. Derved har vi plads til at have de nye traktorer stående under tag,« fortæller Arne Nielsen, der et normalt år sælger mellem 15 og 25 traktorer.

Arne Nielsen, ser fortrøstningsfuldt på muligheden for at sælge de 11 traktorer.

»Det er en gennemprøvet model, som samtidig er fyldt med teknik, der kan sælges til en skarp prier er beov for den slags traktorer i øjeblikket,« konstaterer Arne Nielsen.

 

Breder sig ikke

Holmsland Maskinforretning er en virksomhed, der kan lide at koncentrere sig om det, man er god til.

»Vi breder os ikke over en masse men er til gengæld dygtige til det, vi handler med,« konstaterer Arne Nielsen.

Med en beliggenhed midt i et kvægområde er det oplagt, der skal være både græsmaskiner og fuldfoderblandere på programmet. Græsmaskinerne kommer fra Lely, foderblanderne fra BVL.

Vandingsmaskiner fra Fasterholt giver også næsten sig selv på den vestjyske sandjord. Ellers står der blandt andet Welger, Dal-bo og Tim Thyregod på de maskiner, der forlader forretningen og som senere serviceres af værkstedet.

Også have/park

En ting har virksomheden dog taget til sig:

Have/park-maskiner - også til private - i de enorme sommerhusområder, der ligger vest for forretningen.

Holmsland maskinforretning kan føre sin historie tilbage til 1880. Arne Nielsen overtog forretningen i 1998 efter sin tidligere arbejdsgiver - der også hed Arne Nielsen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.