Veteraner har træffetid i Brørup
Case, IH og McCormick er temaet for dette års veterantraktortræf i Brørup.

Nostalgien kommer til at stå i fuldt flor, og mon ikke der vil blive fortalt en anekdote eller to fra gamle dage, når Dansk Veteran Traktor Klub i weekenden den 30. juni og 1. juli holder det årlige veterantræf i Brørup.

Årets tema er traktorer, motorer og maskiner fra Case, IH og McCormick. De tre mærker har en lang historie bag sig, så der vil være rig lejlighed til at følge den teknologiske udvikling gennem langt over 100 år.

Interessen for veterantraktorer deles over hele Danmark, så selv om deltagerne i årets veterantræf i Brørup naturligvis primært kommer fra Sydjylland og Fyn, forventer arrangørerne deltagere fra hele landet.

Dansk Veteran Traktor Klub er en klub for alle med interesse for veterantraktorer, stationære motorer, redskaber og gamle entreprenørmaskiner. Klubben er landsdækkende og har på nuværende tidspunkt ca. 3.600 medlemmer.

Veterantræffet i Brørup kommer til at foregå på Markedspladsen, Industri Vest i Brørup, begge dage fra kl. 9 til 16.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.