Veteraner kom ind i varmen i Bremen
En storstilet messe for klassiske biler, Bremen Classic Motorshow, havde også lidt at byde på for traktorentusiaster.

På dette års Bremen Classic MotorShow, der er en storstilet messe for folk med hang til klassiske biler og spændende historiske sportsvogne, havde der også sneget sig lidt traktorer ind under neonlysene.

Standene med de historiske traktorer trak mange interesserede midt i sportsvognsmekkaet. Porsche-Diesel Club Europe var nærværende med at par uhyre smukt restaurerede Porsche-traktorer, mens den tyske Lanz-Bulldog Club var gået i den stik modsatte retning og præsenterede en stand med urestaurerede traktorer i en virkelighedstro atmosfære skabt af diverse gammelt skrammel.

Bremen Classic Motorshow foregik sidste weekend i Messe Bremen. De mange klassiske biler, motorcykler, knallerter og reservedele var fordelt i otte haller på tilsammen 47.000 kvadratmeter. Der var 630 udstillere fra 11 lande. Messen bliver hvert år besøgt af mere end 40.000 mennesker, herunder mange danskere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.