Vi frygtede januar skulle være stille, men…
Claas-forhandler oplever, at der stadig bliver solgt varer og kommer maskiner til værkstedet i januar, selvom landmændenes afregningspriser vender mundvigen nedad.

Svineprisen er dykket ned i det grå vintervejr.

Mælkeprisen var faktisk højere for et år siden.
Og hvedeprisen var ikke det store hurra denne høst.

Alligevel har pessimismen ikke rigtig sat sig hos kunderne, forklarer adm. direktør og indehaver Henrik Thomsen hos Claas-forhandleren Kolding Maskinforretning.

”Vi frygtede, at januar skulle være stille, men værkstedet har været fyldt, og der bliver stadig solgt efter en ellers god december måned”, siger han.

Han vurderer, at nogle af kunderne bruger lidt længere tid på beslutningsprocessen.

”Men der bliver stadig handlet”, siger han.  

Han mener også, at forhandleren selv har været mere udfarende i markedet.

”Vi er nok blevet mere synlige og haft fokus på at aktivere kunderne,” siger han.

Stift fokus på Claas

Kolding Maskinforretning har efter frasalg af datterselskabet Valtec i Gravens stift fokus på forhandlingen af Claas. Datterselskabet havde over tid opbygget en stadig større forretning baseret på Valtra-traktorer.

I slutningen af november blev det meldt ud, at TBS Maskinpower fremover driver den forretning. Med frasalget har Kolding Maskinforretning fået en bedre likviditet, lød det dengang i historien Kolding Maskinforretning: Frasalg styrker os  

"Branchen stiller større og større krav, og her skal vi kunne matche alle store spillere som kommer på markedet og de stadig større og større kunder stiller også krav til, at vi som forhandler kan klare selv de største handler, hvor rigtig mange og dyre maskiner kan indgå. Derfor har tilgangen til likviditet fået en stor betydning for, om fremtidens maskinhandler kan være med eller ej", sagde Henrik Thomsen til landbrugsavisen.dk.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.