Video: Årets første TraktorTech serverer fantastisk lyd fra Ford Super 6
Advarsel: Selvom lyden allerede er høj, så giv den lige en tak højere op og nyd denne fantastiske traktorlyd fra Maugstrupskov Maskinstations maskinhus.

Er du Ford-fan, og glædes du, når gamle traktorer får lov at arbejde frem for at stå gemt i et maskinhus, så er Maugstrupskov Maskinstation det tætteste, du kommer på Ford-himlen, indleder Max Madsen sin beretning fra et sjældent maskinhus i dagens Danmark i årets første udgave af TraktorTech.

Inden du kaster dig over alle artiklerne med brødrene Christoph og Andreas Hommelhoff i denne omgang af Maskinhuset, så skal du lige se fotojournalist Torben Worsøes video fra stedet, hvor du kan (gen)se og ikke mindst høre den fantastiske lyd af en Ford Super 6.

I artiklerne fortæller brødrene om hverdagen på Maugstrupskov Maskinstation, som kan se sådan ud på en almindelig forårsdag:

Måske sår 7810’ren med et tre meter rotorsæt og frontpakker, imens en Ford 3000 med brede dæk forsigtigt klarer de våde pletter med en passende Prela-harve. En 8830’er med gyllevogn eller en 8210 med hjemmebygget hegnsklipper kan også være på spil, ligesom en Ford Super Six med trailersprøjte eller en County 1454 med en firefuret vendeplov. I alt vrimler det med 23 Ford-traktorer i brødrenes Ford-lidenskab.

 

 

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.