Video: 1.100 så på Grimme-grej ved Bording

Oplev i video’en den eneste selvkørende Grimme Ventor på dansk grund under demo’en ved Bording, hvor der kørte Grimme-maskiner for 22 millioner kroner.

Grimme Skandinavien havde kørt det meste af kartoffelgrejet i stilling, da man i går efter et par års pause igen holdt virksomhedens traditionsrige landsdemonstration, som tiltrak omkring 1.100 mennesker fra Danmark og Skandinavien.

Men det var ikke mindst den selvkørende og imposante optager, Grimme Ventor, der kørte med en stor del af opmærksomheden.

Foreløbig findes der kun en enkelt Grimme Ventor på dansk grund. Den blev til denne sæson indkøbt af Ib Riisager fra Astrup ved Hjørring.

Han driver maskinstation med speciale i kartoffeloptagning og var selv pilot på sin egen Ventor under demo’en ved Bording. I video’en kan du opleve ham bag styregrejerne i den selvkørende Grimme Ventor 4150 UB med fire-rækket optagerbord, 530 hestekræfter og 15 ton tankkapacitet.

Stor interesse på demoen, som foregik ved Godset I/S i Munklinde nær Bording, var der også for Grimme Evo 290 i AirSep versionen, som mange kunder har ventet på. Den har en luftbaseret separationsanordning til sten og jordklumper.

"Alt i alt var der på arealerne Grimme-maskiner for 22 millioner kroner", siger salgschef for Grimme Skandinavien, Per Rasmussen.

Læs mere i den trykte udgave af LandbrugsAvisen på torsdag i næste uge.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.