Video: Ballerne triller videre ind i laden på dette bånd

Ballerne triller lige så flot på række op på vognen - og videre ind i laden.

De fleste af vores læsere skal nok dykke dybt ned i erindringen for at huske, hvordan det var at stå bag på ballevognen og stable baller i den hede høstsommer. Nogle af de yngre læsere har måske sågar ikke oplevet det.

I denne video er et eksempel på en smart vogn, der helt fjerner behovet for det hårde arbejde bag i vognen.

Det er naturligvis ikke den første vogn, der kan stable ballerne automatisk, se blot her eller her. Men ved denne vogn ruller ballerne videre op ad båndet - og ind i laden, når man vender tilbage til gården. Flot og fascinerende ser det ud.

Vi har desværre ikke kunnet finde mere info om kapaciteten i vognen eller skaberne bag. Tilføj gerne info i kommentarfeltet, hvis du ved det.

Et andet helt stort spørgsmål er, hvad der skal blive af nutidens ungdom, når de ikke har prøvet at læsse halmballer som unge, men mon ikke andet arbejde også kan hærde dem.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.