Video: Byghøst med MF og New Holland på Fur i Limfjorden
Følg høsten på Skovbogård fra kornet høstes til hjemkørsel af halm.

Videoen, du kan se ovenfor, er taget på Fur i Limfjorden og viser i billeder, hvordan årets byghøst er forløbet på Skovbogård. Det er 15-årige Oskar Skovbo, der har indsendt videoen.

"Vi kører med en Massey Ferguson 5465-traktor med en 10 tons-vogn , en Massey Ferguson 699 med en 7 tons-Tim-vogn, og mejetærskeren er en New Holland TX 66. Det er min mor og jeg, der har taget videoen. Det er noget, vi gør indimellem" siger Oskar Skovbo.

Familien har netop erhvervet sig en drone, og høsten har derfor været en perfekt anledning til at teste den.

Selve byghøsten er gået nogenlunde ifølge Oskar Skovbo, med et udbytte på omkring 60 hkg pr. ton.

"Det, jeg godt kan lide ved høsten, er, at man får kørt meget i traktor, og tit til langt ud på aftenen," siger Oskar Skovbo, der til dagligt går i 9. klasse.

"Næste år vil jeg på landbrugsskole. Jeg drømmer om at blive jordbrugsmaskinfører," afslutter Oskar Skovbo.

Oskar Skovbo har indsendt videoen til Skyd Høsten Video og deltager dermed i konkurrencen om en Iphone 6. 

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og prøv rekordquizzen her: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Mere om dette tema

Her kan du se indsendte billeder og læse artikler i forbindelse med LandbrugsAvisen og Gjendsidiges årlige konkurrence "Skyd høsten".

Læs mere om og deltag i konkurrencen her

SKYD HØSTEN ER SLUT FOR I ÅR

Vinderne bliver offentliggjort den 16. september 2016 i LandbrugsAvisen og på Landbrugsavisen.dk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.