Video: En af Sveriges største sportsstjerner demonstrerer sin traktor

Valtra-importøren i Sverige, Lantmännen Maskin, viser Valtra-traktor med sneplov i skoven frem med en af de mest kendte traktor-ejere i nabolandet.

Vi er mange, som har siddet mangt en af vintereftermiddag i 80’erne og starten af 1990’erne og set, hvordan svenske Gunde Svan løb fra hele verdenseliten og vandt det ene trofæ efter det andet.

I alt vandt han 17 medaljer ved vinter-OL og VM i karrieren. Efter skikarrieren blev han også rally-stjerne og er stadig en stor tv-kendis på den anden side af sundet. Samtidig er han også skovejer – og kører bl.a. Valtra med navnet Gunde Edition.

I en ny reklame-video demonstrerer han, hvordan han opererer hans nye sneplov fra Holms, mens han har vendt sædet bagud på Valtra-traktoren.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.