Video: Her giver 500 hestekræfter op over for vestjysk sand
Det er udfordrende at udføre drænarbejde. Også selvom man har en af Danmarks største traktorer til at udføre trækarbejdet.

Selvom en traktor vejer 16 tons og har næsten 500 hestekræfter, er den ikke nødvendigvis stærk nok til at trække en drænplov gennem sandjord.

Mange gange hver dag må Ilderhedes New Holland T9040 trækkes videre af et spil. Men den knækstyrede traktor holder til det, og selvom transmissionen er helt manuel, klarer koblingen også det voldsomme arbejdspres.

Ilderhede Kloak- og spuleservice har specialiseret sig i at pløje drænledninger ned og er i øjeblikket i gang med 200 hektar vestjysk sandjord. T9040 er kommet på rigtigt arbejde...

Læs mere om traktoren i TraktorTech, der udkommer den 26. marts. Er du ikke så heldig at have abonnement, så kan du sikre dig et abonnement i god tid, så du kan læse mere om Ilderhede og drænarbejdet i det nye nummer.

Det gør du på www.landbrugsmedierne.dk/abonnement

Du kan også ringe til os mandag til fredag på 33394790 og bestille TraktorTech.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.