Video: Markens giganter kan også køre fast
Foråret og gyllesæsonen står snart for døren. I den forbindelse er det vigtigt at vente til markerne er farbare. I denne video ses det, hvordan selv store traktorer kan køre fast.

Foråret står snart for døren og inden længe skal gyllesæsonen så småt i gang. Markerne kan være våde efter vinterens megen nedbør. Er markerne ikke farbare, kommer man hurtigt ud i situationer, man ikke selv kan komme ud af igen.

Nogle gange kunne man måske få tanken, at en større traktor kunne løse problemerne. Men som det ses i denne video fra Welker Farms, kan store traktorer også køre fast - og være temmelig sværere at få trukket fri. 

I videoen ses det, hvordan man under forårsarbejdet på prærien i Montana, kan have udfordringer med våde områder i marken. Videoen er optaget hos Welker Farms Inc. i Montana, hvor de har en hel flåde af den ikoniske Big Bud-traktorer.

Under sorte røgskyer forsøger den ene traktor at trække den anden traktor ud af pløret. Med traktorer af denne størrelse ser det ud til at være en udfordring at finde stålwire og kæder, som kan holde til de mange kræfter, der er på spil.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.