Video: Maskinhandler kørte kunder til Tyskland - mest for hyggens skyld
Når man samler en bus fyldt med kunder, så er det ikke for at sælge traktorer og maskiner, men for at få skabt en hyggelig stemning og undersøgt kundernes behov, lyder det fra dansk maskinhandler på Agritechnica.

En af de mange busser med danskere til og fra Hannover i sidste uge kom fra Traktorgården Give. Søren Kristensen fik hurtigt fyldt turen op med kunder. De overnattede i Harzen, og har faktisk set den første sne i år – og på vejen hjem skulle der spises i Rødekro, inden de igen landede i Give.  

”Vi bruger hovedsageligt turen for at få en god tur og hyggeligt samvær og til at komme nærmere vores kunder og høre, hvad deres ønsker og behov er. Vi bruger egentlig ikke rigtig turen som et salgsfremstød i sig selv”, forklarer han, da vi møder ham og flere fra hans bus i Dal-Bos område, hvor der er bygget et mødested ovenpå standen. Søren er selvfølgelig rundt til flere af de produkter, som han forhandler hjemme hos Traktorgården, hvor traktormærket er Deutz-Fahr. Han hæfter sig ved, at mærkets mejetærskere ser solide ud – og ellers har han nærstuderet plovnyheder hos Kuhn.

”Alting bliver mere teknologisk. Det bliver mere gps og isobus-styring. For vores del er der kommet nyheder hos Kuhn og Deutz-Fahr og det er jo der, hvor jeg lægger min interesse. Og så har også set andre nyheder, og det har været fedt”, siger han.    

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.