Video: Maskinstationer henter ekstra kapacitet i gyllen med dansk hitch-krog

Maskinstationer sparer buffertanken, og vognene står altid, hvor de skal bruges i marken takket være Siwi Combi-trækket, der gør det muligt at spænde af og på vogne uden at forlade førersædet.

Guldægget er dansk-produceret, og det vinder mere og mere indpas i maskinparken landet over.

Siwi Maskiner ApS har udviklet en combi-hitchkrog, der såvel som at koble redskaber og vogne af og på traktoren samtidig kobler hydraulik, el og pto-aksler på, så man som chauffør ikke behøver lette sig fra førersædet.

Hos Varde Maskinstation i Sydvestjylland har man til foråret 2021 investeret i systemet til maskinstationens fire nye buffervogne, som kører gylle ud i marken til de selvkørende gyllenedfældere. 

Samme setup gør sig gældende i nord hos Vogn Maskinstation, som leverer gylle ud i marken ved hjælp af to 32 kubikmeter samson gyllevogne. 

- Vi sparer en mand, og vi kan altid sætte vognene der, hvor de står bedst rent logistisk ude i marken i forhold til nedfælderen, fortæller Martin Jakobsen, indehaver af Vogn Maskinstation.

Se videoen og få et indblik i, hvordan de to maskinstationer gør brug af Siwi Combi Hitch. Du kan i øvrigt læse mere om Vogn Maskinstation og deres strategi for gyllekørslen i det nye nummer af TraktorTech, der udkommer i næste uge.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.